A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Добро переможе!

Доброго переможе ! Спеціально до Всесвітнього дня захисту тварин ( 4 жовтня) Благодійна організація «Благодійний Фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» #happypaw , за підтримки Міністерства освіти і науки України, звернулася до закладів загальної середньої освіти країни з пропозицією щодо проведення уроку доброти про гуманне ставлення до тварин. Наш освітній заклад звичайно не залишився осторонь такої актуальної в наш час пропозиції , тому учні 6-х, 9-х, 10 класів нашої школи разом з вчителем біології Гуцул Оксаною Василівною взяли участь у ІІІ Міжнародному уроці доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. На уроках учні розповідали про своїх домашніх улюбленців, демонстрували фото з ними, навіть принесли м'які іграшки у вигляді різноманітних тварин. Також були переглянуті соціальні ролики про безпритульних тварин. Обговорено чому потрібно бути гуманними до таких категорій живих істот, як їм можна допомогти і чому варто відвідувати спеціальні притулки для безпритульних собак та кішок , допомагати їм з продуктами харчування, гігієнічними засобами чи навіть відповідними іграшками для тварин. Плануємо в найближчому майбутньому організувати загальношкільний збір допомоги в такі притулки. Від фонду ''Щаслива лапа'' в якості винагороди за небайдужість до даної теми надіслані сертифікати участі в ІІІ Міжнародному уроці доброти. Будьмо людяними до тварин, адже вони такі ж живі істоти , як і ми !

09:36 28.12.2022

Козацькому роду - нема переводу

Гордимося перемогою у ІІ Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу». Номінація - фотомистецтво.

09:41 25.12.2022

Дитячі іскринки - ЗСУ на ялинку

Ми із задоволенням долучились до акції, запропонованої нашими активними клішківчанками, зокрема, Юлією Пропадистою.

09:41 25.12.2022

Козацькому роду - нема переводу

Вітаємо переможців ІІ Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Козацькому роду нема переводу». Номінація «Образотворче мистецтво.

09:41 23.12.2022

Гордимося нашими перемогами!

Гордимося нашими перемогами! Вітаємо переможців ІІ туру ХХІІІ Міжнатодного конкурсу з української мови імені Петра Яцика! І місце: Ротар Роман (4-А клас) Петрашишена Софія (5-А клас) Главачук Марина (6-Б клас) Козоріз Марія (7 клас) Гуцул Дарина (9-Б клас) Михайлюк Валерія (11 клас) ІІ місце: Павлишена Каріна (10 клас) Вчителі: Кушнір Світлана Степанівна Главачук Світлана Дмитрівна Кирилюк Анна Анатоліївна

09:41 21.12.2022

Розквітнуть квіти - розквітне й УКРАЇНА, і ми обов'язково встигнемо до ПЕРЕМОГИ 💙💛!

Старшокласники Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка взяли участь у Всеукраїнському освітньому проєкті від #flowers4school , #квітидляшколи, спрямованого на озеленення українських шкіл. Від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України наш заклад отримав коробку з великою колекцією (до 500 шт.) цибулин різних видів весняних квітів: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. Учні, 30 листопада, незважаючи на прохолодну погоду, здійснили висадку цибулин на пришкільних клумбах, адже дані сорти рослин є морозостійкими.

09:41 19.12.2022

Гордимося нашими перемогами!

Вітаємо переможців Vl щорічного Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Я - козацького роду»

09:41 19.12.2022

Дослідницький проєкт «З історії рідного краю».

Дослідницький проєкт «З історії рідного краю». Подорожуючи стежинами нашого села, ми з учнями 10 класу завітали на подвір‘я церкви. На території помітили поховання 1700-их років, що надихнуло нас більше дізнатись про історію святині. На уроці історії опрацювали матеріали книги Якова Гайсенюка «Історія православних храмів Хотинщини», і ось про що дізнались.

09:41 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень