A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської предметної олімпіади з хімії!

15:58 10.02.2023

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців ІІІ туру (обласного) Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій!

15:58 10.02.2023

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців ІV щорічного Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я - Людина!» Перші місця вибороли учні 10-11 класів: Герман Дмитро, Каденюк Анна, Подря Юрій, Мельник Іван, Ротар Олександр. Вчитель - Наталія Григорівна Ротар.

15:58 10.02.2023

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців ІІІ туру Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з історії.

15:58 10.02.2023

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців ІІІ етапу (обласного) Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з екології!

15:58 10.02.2023

Підняття Державного прапора України

Сьогодні до шкільного заходу з учнями 5-11 класів щодо підняття Державного прапора України та хвилини мовчання доєдналися представники Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Також гості провели бесіду з випускниками щодо подальшого вибору військової спеціальності.

15:58 06.02.2023

«ОЗО імені Леоніда Каденюка - заклад життєвого успіху»

Методичний флеш-семінар «ОЗО імені Леоніда Каденюка - заклад життєвого успіху». Практичний модуль: презентаційний меседж в локаціях за фахом. В закладі працювали вчителі: української мови, історії, іноземної мови, біології, хімії, географії, мистецьких дисциплін, інформатики, основ здоров’я, молодших класів. А також - заступники з виховної роботи, педагоги-організатори, психологи, соціальні педагоги, асистенти вчителів.

15:58 04.02.2023

«ОЗО імені Леоніда Каденюка - заклад життєвого успіху»

Презентація книги Наталії Володимирівни Мельничук «Йому усміхалися зорі… спогади сучасників про першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка» відбулась в нашому закладі освіти в рамках методичного флеш-семінару. Присутні члени колективу та гості заворожено сприймали історію збору матеріалів, цікаві подробиці з життя космонавта в надзвичайно глибокому викладі Наталії Володимирівни. Було настільки цікаво та захоплююче, що ніхто не хотів розходитись. Щиро дякуємо за чудову нагоду глибше ознайомитись з життям космонавта, чиє ім‘я носить наш заклад освіти.

15:58 04.02.2023

«ОЗО імені Леоніда Каденюка - заклад життєвого успіху».

На базі нашого закладу освіти відбулось спільне засідання учасників ММС за різними напрямками. Тема: «ОЗО імені Леоніда Каденюка - заклад життєвого успіху». Дійство розпочалось в фойє школи, де було представлено візитку та волонтерську діяльність закладу освіти.

12:56 02.02.2023

Викладання та навчання у важкі часи!

Британська Рада в Україні інформує, що вчитель англійської мови Клішковецького ОЗО імені Леоніда Каденюка Ольга ТИМКО відібрана для участі у навчальному курсі «Викладання та навчання у важкі часи», який проводиться за підтримки Міністерства Освіти і Науки України у рамках глобальної програми Британської Ради «Language for Resilience», яке відбудеться з 06 по 08 лютого 2023 року, у м. Краків, Польща.

12:31 29.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень