A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Тур Подяки

От і закінчився Тур подяки ,головною метою якого було висловити велику вдячність польському народу за підтримку українців у важкий для України час.Хочемо подякувати всім хто організував та запросив наш колектив "Топ денс" взяти участь в Турі: це начальниці відділу економічного розвитку та міжнародного співробітництва міської ради Любові Петровій, головному режисеру Івану Пілату, міському голові Андрію Дранчуку , професійній команді працівників Хотинського БНТД за можливість брати участь в такому дійстві.

12:31 29.01.2023

Наші успіхи

На Чернівеччині визначено переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм фахівців психологічної служби

12:26 26.01.2023

Птах року 2022

Ластівка належить важлива роль в природі. А ще за народними віруваннями ця пташка оберігає оселю від грому, блискавки і пожежі. У 2022 році птахом року обрано саме Ластівку міську (Delichon urbica), адже під впливом людської діяльності і антропогенного тиску на популяцію цього виду, скорочується їх чисельність. Учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Птах року – 2022» з метою привернення уваги населення до проблем охорони птахів. І за результатами проведення обласного етапу даного конкурсу, на підставі рішення журі дипломами комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» нагороджено переможців : 

11:26 11.01.2023

Наші досягнення - крок до Перемоги!

" Наші досягнення - крок до Перемоги!" Під таким гаслом в новорічні дні ОЗО імені Леоніда Каденюка була проведена підсумкова лінійка для учнів початкових класів, на якій були нагороджені переможці та призери міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад та конкурсів різних напрямків, які проводились у 2022 році.

19:41 10.01.2023

Мистецький проєкт «Світ моїми очима».

Мистецький проєкт «Світ моїми очима». «Білий сніг на зеленому листі». З Різдвом Христовим, друзі! Миру вашим домівкам! Миру та процвітання нашій Україні! Боже, збережи наших воїнів!

11:33 08.01.2023

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті людей…

Сумна та тривожна звістка , чорним крилом, вдруге накрила рідне село та сколихнула освітянську родину нашого опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка! На війні з окупантами, у боях за Україну – героїчно віддав своє життя захисник – Герой , випускник нашої школи - Хомандяк Роман Михайлович, 1991 року народження. Не холод пробирається до самих кісток, а проймає усе тіло й душу знову і знову нестерпний біль утрати ! Роман! Ромка! Добрий, щирий, завжди усміхнений та привітний, дружелюбний та відповідальний – таким ти був та залишишся навіки для нас! Важко знайти слова втіхи для рідних і близьких. Та нехай добрий, світлий спомин про Романа Хомандяка, нашого Воїна, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, учнів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував його. Нехай Господь прийме тебе до свого царства!. Вічна пам'ять тобі наш Ангеле!. Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті людей…

09:30 31.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень