A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Збір коштів для воїнів ЗСУ

Учнівський та педагогічний колектив нашого закладу освіти долучився до збору коштів для воїнів ЗСУ.

16:54 23.03.2023

Вітаємо з Ювілеєм!

Вітаємо з квітучим ювілеєм Валентина Івановича Яловегу, вчителя музики, творчу особистість, неординарну людину! Бажаємо нових творчих звершень!

16:54 20.03.2023

Вітаємо з Ювілеєм!

Вітаємо з квітучим ювілеєм Віку Максимівну Мельник! Віка Максимівна- керівник гурту «Сина квітка», керівник вокального гуртка в Клішковецькому ОЗО імені Леоніда Каденюка, проявила себе як творча особистість, неординарний працівник, приклала масу зусиль для створення позитивного іміджу нашого закладу. Бажаємо колезі подальших творчих злетів, успіхів на посаді директора Клішковецької музичної школи!

16:54 20.03.2023

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вашковецькі візерунки». Яловега Софія виборола І місце. Керівник - Галина Миколаївна Коцюруба.

16:54 18.03.2023

Майстер клас

15 березня 2023 року на базі кафедри екології та біомоніторингу Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ ім. Ю. Федьковича, командою науковців кафедри : Федоряк Марією Михайлівною (завідувач кафедри), Москалик Галиною Георгіївною (доцент кафедри), Легетою Ульяною Володимирівною (к. б. н., доцент кафедри) , та багатьма іншими науковцями кафедри, за сприяння директора інституту Марченка М.М. та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, було організовано й проведено майстер-клас із написання учнівських наукових робіт екологічного спрямування для вчителів біології/екології та учнів. Вчитель біології Гуцул О.В. та учениця 9-Б класу Гуцул Даріна Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка відвідали майстер-клас і отримали багато корисної і цікавої інформації щодо вибору актуальних тем, ключових етапів виконання та правил оформлення учнівських наукових робіт, а також їх представлення і захисту на олімпіадах, конкурсах-захистах Малої академії наук учнівської молоді. Даріна навіть спробувала себе у ролі експерта-еколога, взявши участь у майстер-класах на 3 локаціях з екологічних досліджень та обговоренні актуальних питань щодо написання екологічних проектів.

16:54 16.03.2023

«Бебрас» — Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерної грамотності

«Бебрас» — Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерної грамотності, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентностей дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп'ютерною технікою та літературою, активізації творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників. Конкурс проводиться щорічно спільно з Міжнародною Спільнотою «Бобер» («International Beaver Community»). Організація «International Beaver Community» налічує на 1 травня 2019 року 46 країн. Україна вперше провела в себе конкурс в 2008.

16:54 16.03.2023

День історії в школі

День історії в рамках предметної мозаїки розпочався лінійкою «Герої в нашій пам‘яті назавжди!»

16:54 11.03.2023

День історії в школі

День історії в школі. Просвітницький захід, присвячений висвітленню важливих подій з історії України проведено для учнів 6-11 класів. Переможці обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт: Попова Діана, Гуцул Даріна, Ротар Олександр разом зі своїми керівниками: Ротар Н.Г., Ротар М.М., Білою Л.А., Мельник В. М. презентували свої дослідження. Присутні з цікавістю сприймали розповіді, висловлювали власні думки.

16:54 11.03.2023

Вітаємо з Ювілеєм!

Вітаємо з квітучим ювілеєм Світлану Дмитрівну Главачук! Світлана Дмитрівна - чудовий педагог, що вписав не одну успішну сторінку в історію закладу освіти. Старанність, працелюбність, настирливість дали чудові результати: безліч перемог в олімпіадах, конкурсах різних рівнів, гарні знання учнів з української мови. Бажаємо здоров‘я, терпіння, здійснення всіх мрій. А, особливо, щоб все добре було в дітей. Боже, збережи усіх!!!

16:54 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень