A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс "Буковинська зіронька"

Вітаємо з перемогою в Обласному конкурсі «Буковинська зіронька» Гончарук Аріну, ученицю 9-го класу! Конкурс проходив в трьох номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Художнє читання». Аріна достойно проявила свої різносторонні таланти.

10:35 11.11.2022

До 350 річниці з Дня народження Пилипа Орлика

До 350 річниці з Дня народження Пилипа Орлика, козацького гетьмана у вигнанні, автора Конституції, яка пізніше стала основою для формування законодавства європейських держав. Проведено бесіди з учнями 8-9 класів. Учні високо оцінили історичну постать Орлика.

10:35 10.11.2022

Просвітницькі заходи до Дня української писемності та мови

Просвітницькі заходи до Дня української писемності та мови провели учні 8-Б класу серед учнівських колективів закладу освіти. Восьмикласники ознайомили всіх з цікавими фактами історії української писемності.

10:35 09.11.2022

День української писемності

До дня української писемності та мови бібліотека закладу освіти провела інформаційний огляд літератури "Обличчя жінок в українській літературі" з учнями 11 класу. За цитатами та ілюстраціями до творів учні впізнавали жінок - героїнь поем та повістей українських класиків.

10:35 08.11.2022

До Дня Українського козацтва

З метою виявлення і розкриття талантів, підтримки їх творчої діяльності, формування високої індивідуальної мистецької культури, популяризація серед дітей та молоді змістовного культурного дозвілля, виховання любові до української культури та мистецтва, поглиблення знань про традиції нашого народу, залучення українців до збереження національних традицій учні нашого закладу взяли участь у ІІ Всеукраїнському Творчому конкурсі " До Дня Українського Козацтва". Яловега Софія, учениця 9 класу виборола І місце у номінації - Комп'ютерна графіка з роботою " Козацька слава - не вмре, не поляже". Керівник - Горбатюк Катерина Михайлівна.

11:38 07.11.2022

«Teens skills up Club» Education Ukraine

21 учень закінчили навчання по програмі розвитку мя‘ких навичок серед підлітків «Teens skills up Club» Education Ukraine. За сприяння посольства США в Україні. Учні отримали відповідні сертифікати та призи з логотипом прєкту. Керівник - Тимко Ольга Григорівна

10:35 07.11.2022

Проєкт «Гордість школи».

Проєкт «Гордість школи». Гавряк Каріна - учениця 7-го класу, солістка вокальної студії "Grand Kids", під керівництвом Ірини Марковської.

10:35 06.11.2022

З Україною в серці!

Знай наших! Маємо перемоги у ХІІІ Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі «З Україною в серці»

10:35 02.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень