A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

«Учителем школа стоїть…»

«Учителем школа стоїть…» Славні сторінки в історію нашої школи вписали вчителі, що перебувають зараз на заслуженому відпочинку: Фуркал Ніна Іванівна, Ротар Надія Флорівна, Танащук Ніна Ілларіонівна, Гладка Антоніна Тимофіївна, Карвацька Євгена Василівна, Ветринюк Євгена Іванівна, Боднар Валентина Дмитрівна, Волошен Ганна Василівна, Марчук Василь Дементійович, Марчук Світлана Василівна, Богачик Ілларіон Лаврентійович, Балицька Емілія Омелянівна та наш незмінний директор - Танащук Анатолій Миколайович. Вічна пам’ять Левчишеній Нінель Андріївні, Робулець Федорі Кіндратівні, Чебаник Галині Петрівні, Васіковській Вікторіії Володимирівні. Щиро дякуємо, дорогі колеги, за невтомну працю, за чудовий приклад для наслідування!

11:19 03.10.2022

«Учителем школа стоїть…»

Учасники учнівського самоврядування провели заміну уроків в закладі освіти, чим зробили подарунок педагогам в переддень професійного свята. Учні старанно віднеслись до виконання своїх обов‘язків з проведення уроків та загального керівництва процесом. Випускники організували шкільну кафешку, пригощали всіх пахучою кавою та смачними тістечками. Наші учні - МОЛОДЦІ!

11:19 02.10.2022

День працівників освіти

Нагороди, приурочені Дню працівників освіти, вручені педагогам нашого закладу освіти. Дякуємо виконкому Клішковецької сільської ради, відділу освіти та об‘єднаній профспілці працівників освіти і науки України в особі Галини Макарівни Василенко за високу оцінку нашої праці. Хочу відмітити, що в нас усі педагоги працюють старанно, творчо, самовіддано, тому наліємось отримати ще багато нагород.

11:19 30.09.2022

Нагрудний знак " Василь Сухомлинський"

Вітаємо Марію Іванівну Шовган із заслуженою нагородою, Нагрудним знаком "Василь Сухомлинський". Педагогічний шлях Марії Іванівни - це зразок щоденного старанного відношення до своєї праці. Це перемоги в професійних конкурсах, учнівських олімпіадах. Це зразковий кабінет хімії, відкриті уроки, виховні заходи, захоплюючі подорожі з учнями. Одним словом, Марія Іванівна - справжній професіонал, фанат своєї справи.

10:35 30.09.2022

День працівників дошкільних установ

З професійним святом, днем працівників дошкільних установ, привітали наших колег з філії дирекція закладу освіти та вітальна група, до якої увійшли молоді педагоги. Цінуємо вашу працю, бажаємо миру, творчих успіхів та особистих перемог!

11:19 29.09.2022

Зустріч з працівниками правоохоронних органів

Зустріч з працівниками правоохоронних органів. Профілактичну бесіду з учнями нашого закладу освіти провів Олександр Миколайович Руснак, старший інспектор з ювенальної превенціі сектору превенції Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області, майор поліції.

11:19 28.09.2022

Морально-етичний проєкт «Творімо добро».

Морально-етичний проєкт «Творімо добро». Учнівське самоврядування нашого закладу освіти відгукнулось на заклик Молодіжної ради при Клішковецькій сільській раді (голова - Числаш О. І.) зібрати овочі для сушки. Далі планується формувати супові набори для відправки нашим воїнам в зону бойових дій.

11:19 23.09.2022

Проєкт «Інтеграційні заходи в територіальних громадах Чернівецької області»

Заходи, проведені представниками центру робототехніки «Boteon”, міста Чернівці, при підтримці громадських організацій «Український народний дім» та «Буковина інноваційна» в межах проєкту «Інтеграційні заходи в територіальних громадах Чернівецької області»

11:19 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень