A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з новопризначеним поліцейським

Вчора, 02 березня, новопризначений поліцейський офіцер громади Нагавка Юрій Васильович разом з начальником відділу "Служба в справах дітей" Клішковецької сільської ради Вілянською Лілією Іванівною, в. о. директора КУ "Центр надання соціальних послуг", Клішковецької сільської ради Чернобай Альоною Олександрівною, з метою запобігання участі підлітків у соціально небезпечній грі "Редан" та алгоритму дій в разі виникнення непередбачених ситуацій, які можуть призвести до різних видів насильства серед молоді зустрілися з учнівськими колективами ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступеня», Клішковецького ОЗО ім.. Леоніда Каденюка та ОЗО «Шловецький ЗЗСО І-ІІІ ступеня»

16:54 04.03.2023

День музичного мистецтва

Днем музичного мистецтва розпочато цикл заходів в рамках позакласної роботи з навчальних дисциплін «Предметна мозаїка». Тимчук Наталія Василівна та Яловега Валентин Іванович організували для учнів закладу цікавий та змістовний музичний лекторій, в рамках якого ознайомили присутніх з різними стилями музики та провідними виконавцями кожного стилю.

16:54 03.03.2023

Вітаємо переможців Обласного конкурсу-захисту наукових робіт

Вітаємо учасників Обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт! Портер Барбара зайняла V позицію в секції «Українська література». Керівник - Наталія Сергіївна Мельник. Тема "Актуальність повісті Івана Франка "Захар Беркут " для сучасної України».

16:54 23.02.2023

Вітаємо переможців Обласного конкурсу-захисту наукових робіт

Вітаємо учасників Обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт! Павлишена Карина, учениця 10 класу, зайняла ІV позицію та стала володаркою спецпризу «За актуальність теми та творчий підхід» в секції «Ботаніка» Керівник - Оксана Василівна Гуцул.

16:38 23.02.2023

Вітаємо переможців Обласного конкурсу-захисту наукових робіт

Вітаємо переможців Обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Горбан Адріана виборола ІІІ місце в секції «Хімія». Керівник - Марія Іванівна Шовган. Тема дослідження: «Е-добавки та їх вплив на стан здоров'я людини». Дана проблема є досить актуальною та корисною в плані збереження особистого здоров‘я.

16:38 23.02.2023

Вітаємо переможців Обласного конкурсу-захисту наукових робіт

Вітаємо учасників Обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт! ІV позицію в секції «Геологія» зайняла Паламарчук Валерія, учениця 9-го класу. Керівник - Галина Володимирівна Бобик. Досліджували тему «Імпактні структури Землі». Робота про формування форм рельєфу на планеті в результаті падіння метеоритів, астероідів (імпактні структури Землі) Вивчення таких ділянок дуже важливе, адже в таких місцях зосереджено запаси алмазів та паливних ресурсів.

16:38 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень