A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас

Учні 7 -Б класу разом з класним керівником Тимко О.Г. відвідали майстер-клас з випікання піци. Всі отримали море позитивних емоцій та скуштувати смачну піцу. Дякуємо за сприяння закладу «Люкс база».

16:52 11.02.2024

Дня пам‘яті героїв Крут

Дня пам‘яті героїв Крут приурочено інформаційну лінійку, проведену учнями 7-Б класу під керівництвом Наталії Григорівни Ротар.

15:37 29.01.2024

Зоряний син Буковини

Сьогодні, 28 січня, день народження зоряного сина Буковини, великого мрійника і романтика Леоніда Каденюка та його брата-двійника Сергія.

15:37 28.01.2024

Бо шанс – там, де ви!

"Космос - це не нескінченна порожнеча, як здається на перший погляд. Він переповнений унікальною інформацією, і тією, про яку ми навіть не підозрюємо, але такою нам потрібною. Нові знання будуть породжувати нові питання. І так - до нескінченності" Л.Каденюк

15:37 28.01.2024

Вітаємо переможців!

Приємно, що представники нашого закладу освіти (Даріна Гуцул з Наталією Володимирівною Мельничук) здобули перемогу в цьому конкурсі!

15:37 26.01.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців V Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я - Людина!» Ними стали учні 11-го та 10-А класів. Керівник - Ротар Наталія Григорівна. Дякуємо за технічну підтримку Горбатюк Катерині Михайлівні.

16:52 23.01.2024

День Соборності України

До Дня Соборності України! Інформаційна лінійка в рамках загальношкільного проєкту «Історичний календар». Присутнім учням надано інформацію про події Української революцяї 1917-1919 років, про історію, що передувала проголошенню Соборності України.

15:37 22.01.2024

Шкільна служба порозуміння

Шкільна служба порозуміння розпочала свою діяльність у ІІ семестрі з тренінгових занять з учнями 7-Б класу на тему «Спілкування», «Стереотипи та упередження».

15:37 18.01.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо творчих, талановитих учениць 10 класу нашого закладу освіти: Лазаретну Дану, Музику Ірину, Яловегу Софію, переможниць Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo», який проводиться серед молоді, що цікавиться і вивчає комп'ютерну графіку й анімації, у номінації «Растрова графіка» ( Керівник - Горбатюк Катерина Михайлівна) Конкурс організовано з метою надання молоді майданчика для показу авторських розробок та для спілкування у галузях комп’ютерної графіки, комп’ютерної анімації та вебдизайну, за сприянням Лабораторії використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедри кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державного університету Бріджвотер (США), Вільного університету Тбілісі (Грузія), Академії Яна Длугоша (Польща), Університету Малтепе (Туреччина). У своїх роботах на тему: « Я дружу з Плутоном і не тільки» дівчатка намагалися виразити своє унікальне бачення світу, що було оцінено високими балами.

15:37 13.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень