A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дню пам‘яті Героїв Небесної Сотні, що полягли за волю України приурочена інформаційна лінійка, проведена Волощук Ольгою Сергіївною разом з учнями 7-Б класу.

16:52 20.02.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо з перемогою Деордійчук Вікторію Андріївну, ученицю 6-А класу, та Главачук Світлану Дмитрівну, учителя української мови та літератури. До дня Соборності України - Всеукраїнський конкурс мистецтв «Нове покоління.»

16:52 19.02.2024

Державні символи України

19 лютого учнями 5-Б класу разом із класним керівником Римар Н.В. проведено виховний захід- проєкт "Державні символи України". Метою заходу було розширення знань про державні символи України, виховання глибокої поваги та любові до рідної Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості та почуття патріотизму. Оскільки, кожен свідомий громадянин повинен знати, шанувати та цінувати символи своєї держави.

16:52 19.02.2024

Корисний відпочинок

До Міжнародного дня піци, який був нещодавно, учні 1-Б класу разом зі своїми учителями Пастушак А. А та Козоріз Н. В вирішили навчитися самостійно готувати всім таку відому та улюблену піцу! Паб Де Добре гостинно надав таку можливість і провів майстер клас! Діти надзвичайно вміло справлялися, всі уважно слухали і приготували смачну піцу кожен на свій смак! Також учні нагороджені сертифікатами, що засвідчують їхнє вміння! Всі надзвичайно гарно, атмосферно провели час разом, смакуючи піцу! ...............

16:52 16.02.2024

Спортивні змагання

Надзвичайно цікаво і змістовно проводять свій час вихованці нашого ОЗО в групі продовженого дня під керівництвом сучасних та креативних педагогів.

16:52 15.02.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців ІІІ туру Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з англійської мови!

16:52 13.02.2024

Вітаємо переможців!

11 лютого 2024 року волейбольна командна територіальної громади Клішківців виборола 2 місце в півфіналі обласних змагань з волейболу серед дівчат та проходить у фінал.

16:52 13.02.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців Міжнародного багатожанрового конкурсу мистецтв «Час чудес»! Труфанова Анастасія під керівництвом Галини Миколаївни Коцюруби виборола І місце.

16:52 12.02.2024

Вітаємо переможців!

Деордійчук Вікторія-гордість нашого ОЗО! Ця талановита дівчинка не тільки гарно співає, танцює, декламує, в'яже, здобувачи перемоги в конкурсах різних рівнів художньо-естетичного спрямування, Вікторія ще й успішно навчається в музичній школі ім.Василя Фокшука. Під керівницвом викладачки Кирилюк Ольги Теодорівни Віка взяла участь у Міжнародному конкурсі мистецтв центру культурних та освітніх програм "Величне Мистецтво ",

16:52 11.02.2024

Навчаємось та відпочиваємо!

Одним з найкращих днів у житті 5-А класу став день проведений у колі друзів, природи та безмежного задоволення від катання на сноутюбах у Сонячній долині. Діти, батьки, вчителі, - всі разом долітали до низу гірки, були у захваті, відразу ж піднімалися назад на вершину, щоб повторити це знову і знову. Обличчя були червоні від холоду, але серця сповнені радості та енергії. Катання на сноутюбах – це справжній нектар життя для тих, хто любить веселощі та зимові пригоди. Подяка Катерині Михайлівні Горбатюк за чудову організацію відпочинку!

16:52 11.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень