A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"4 - жовтня - День захисту тварин

"4 - жовтня - День захисту тварин — наших вірних друзів, які приносять у наше життя радість, тепло та безумовну любов. Учні 1-А класу зібрали корм для собак і кішок,а батьки доставили його у м.Хотин у притулок для тварин. Також дітки малювали малюнки про своїх домашніх улюбленців.

14:29 04.10.2024

Фестиваль "З Україною в серці"

Нещодавно "Юність Буковини" зібрала обдарованих дітей та молодь на обласному фестивалі- конкурсі патріотичної пісні "З Україною в серці", в якому взяла участь і стала володаркою диплому ІІІ ступеня учениця нашого освітнього закладу Деордійчук Вікторія. Юна співачка достойно представила Клішковецьку громаду на даному конкурсі, де взяли участь близько 400 здобувачів освіти області: 21 - ансамблі, дуети; 57 солістів із 27 громад, 12 вищих навчальних закладів (18 студентів); із 7 закладів професійно-технічної освіти ( 9 учасників). Фестиваль став чудовою нагодою подякувати Збройним Силам України і Пресвятій Богородиці за можливість жити, навчатись, працювати, мріяти і творити.

14:29 02.10.2024

Всеукраїнський конкурс молодіжної творчості "Мирний космос"

Сьогодні, 02.10.2024року в нашій космічній школі вперше в її історії відбулася виїзна секція Всеукраїнського конкурсу творчої молоді "Мирний космос", який розпочав свою роботу 30 жовтня у Чернівецькому центрі юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка.( вп'яте за двадцять п'ять років конкурсу). Сьогодні був третій конкурсний день.

14:29 02.10.2024

День захисників України

1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України. Наші захисники уміло боронять українські землі, а допомагають їм у цьому друзі наші менші. Сьогодні з учнями 2-А, 2-Б класів вихователем ГПД Пастушак А. А було проведено виховну годину "Український чотирилапий батальон". Учні познайомилися з участю тварин у російсько-українській війні;формували патріотичні почуття,виховували любов до Батьківщини, сприяли усвідомленню вкладу героїчних тварин у справу перемоги над ворогом. Дякуємо нашим захисникам.Слава Богу! Слава Україні!

14:29 01.10.2024

День захисників України

До Дня захисників України. Учні 1-4 класів разом з класними керівниками переглянули ряд відео про тих, хто захищає Україну від російської агресії.

14:29 01.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень