A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Вітаємо переможців!

Дата: 21.02.2024 15:06
Кількість переглядів: 9

Вітаємо переможців обласних змагань з волейболу серед дівчат «Шкільна волейбольна ліга» (2007 року народження і молодші), команду Клішковецької ТГ!!!

20 лютого 2024року в м. Чернівці відбулися фінальні змагання з волейболу серед дівчат. До цього завершального етапу змагань наша команда звитягою завершила групові змагання в смт. Кельменці, м. Строжинець, м. Чернівці. Основу команди склали дівчата Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка за підтримки учениць Полянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Склад команди:

Школа Л. Каденюка:

- Пістружак Влада -11 клас;

- Гончарук Аріна – 10 клас;

- Карвацька Ангеліна –10 клас;

- Яловега Софія – 10 клас;

- Лазаретна Дана – 10 клас;

- Матковська Діана - 9 клас;

- Шарага Леся – 9 клас;

- Козоріз Маша – 8 клас.

Полянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів:

- Мельник Ірина -11 клас;

- Івасюк Роксолана – 11 клас.

У фіналі приймали участь чотири спортивні колективи. Основна боротьба розгорнулася за ІІ місце між командами Клішковецької ТГ та Путильської ДЮСШ, адже І місце зайняла команда Чернівецької ДЮСШ, де склад команди утворюють кращі гравчині м. Чернівці. Тижнем раніше, у півфінальній зустрічі наша команда у складній боротьбі поступилася одноліткам з Путили -1:2. Тож, на фінальну зустріч було враховано всі помилки і ми ми не залишили жодного шансу суперникам: 2:0. Отже, результат п’ятирічної праці вчителів та учнів – ІІ місце в обласних змаганнях з волейболу серед дівчат. Учні, тренери нагороджені грамотами, медалями та командним кубком!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень