A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Загальношкільний учнівський проєкт "Гордість школи".

Дата: 21.04.2024 13:20
Кількість переглядів: 17

Загальношкільний учнівський проєкт "Гордість школи".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вітаємо талановиту зірочку, старанну ученицю нашого ОЗО Деордійчук Вікторію, яка протягом трьох днів з 19 по 21 квітня взяла участь у масштабному багатожанровому фестивалі - конкурсі " Україна Єднає. UA. United", організатором якого є композиторка, оранжувальниця, педагогиня Оксана Первова - Рожка. Фестиваль проводився під патронатом Чернівецької обласної ради, управління культури Чернівецької міської ради та Департаменту соціальної політики Чернівецької міської раді. В ньому взяло участь понад 750 учасників. Оцінювало учасників поважне, висококваліфіковане, справедливе та строге жюрі, яке працює за фахом на території України та за кордоном. Вікторія взяла участь у всіх номінаціях фестивалю.

🧶🥈У Номінації "Декоративно - ужиткове мистецтво" здобула 2 премію, керівник -Галина Коцюруба . 👯‍♂️🏆 У номінації "Хореографія" у складі колективу сучасного танцю " "Топ- Данс" Клішковецького ОЗО ім. Л.Каденюка - премія Гран - ПрІ, керівник - Галина Кушнір .

👱‍♀️🏆У номінації "Сценічне мистецтво" (художнє читання) - премія Гран - Прі, керівники -Віталіна Гуцуляк, Світлана Главачук .

🎤🥇У номінації "Вокал" - 1 премія, керівник- Альона Татарчук

💙💛А найбільшим сюрпризом та радістю для Вікторії був цінний подарунок та Подяка від Департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради за високий професіоналізм, майстерність, вагомий внесок у збереження та розвиток культури України, активну громадську діяльність, патріотизм та активну участь у міжнародному багатожанровому фестивалі - конкурсі " Україна Єднає. UA. United." 2024. Щиро радіємо, що Вікторію гідно оцінили за її багатогранність та обдарованість !!!

Пишаємось тобою, Вікторіє! Дякуємо батькам за розвиток та виховання! Бажаємо й надалі світити яскравими перемогами та досягненнями!

Слава Богу! Слава ЗСУ! Слава Україні!❤️💛💙


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень