A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Клішковецький опорний заклад освіти імені Леоніда Каденюка Клішковецької сільської ради

Добро переможе!

Дата: 28.12.2022 09:36
Кількість переглядів: 35

Доброго переможе !
Спеціально до Всесвітнього дня захисту тварин ( 4 жовтня) Благодійна організація «Благодійний Фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» #happypaw , за підтримки Міністерства освіти і науки України, звернулася до закладів загальної середньої освіти країни з пропозицією щодо проведення уроку доброти про гуманне ставлення до тварин.
Наш освітній заклад звичайно не залишився осторонь такої актуальної в наш час пропозиції , тому учні 6-х, 9-х, 10 класів нашої школи разом з вчителем біології Гуцул Оксаною Василівною взяли участь у ІІІ Міжнародному уроці доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.
На уроках учні розповідали про своїх домашніх улюбленців, демонстрували фото з ними, навіть принесли м'які іграшки у вигляді різноманітних тварин. Також були переглянуті соціальні ролики про безпритульних тварин. Обговорено чому потрібно бути гуманними до таких категорій живих істот, як їм можна допомогти і чому варто відвідувати спеціальні притулки для безпритульних собак та кішок , допомагати їм з продуктами харчування, гігієнічними засобами чи навіть відповідними іграшками для тварин.
Плануємо в найближчому майбутньому організувати загальношкільний збір допомоги в такі притулки.
Від фонду ''Щаслива лапа'' в якості винагороди за небайдужість до даної теми надіслані сертифікати участі в ІІІ Міжнародному уроці доброти.
Будьмо людяними до тварин, адже вони такі ж живі істоти , як і ми !

#урок_доброти2022 #happypaw

Возможно, это изображение 8 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение в мультипликационном стиле (один или несколько человек и текст)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 12 человек, ребенок, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 12 человек, ребенок, люди стоят и в помещении

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень